Choose your country

MENNEKES

Udmærkelser

MENNEKES ER EN PRISVINDENDE VIRKSOMHED

Med sine effektive løsninger inden for områder såsom industrielle stik og stikforbindelser, elektrisk mobilitet samt certificeringer og prisbelønninger for nyskabelser har MENNEKES været en førende producent i branchen i flere årtier. MENNEKES' produkter og bedrifter belønnes igen og igen med priser fra ekspertjuryer. Her er en oversigt over alle aktuelle priser.

Årets detailspecialist 2019

I 2019 blev MENNEKES igen anerkendt som årets specialiserede detailvaremærke inden for energisektoren. Plus X Award tildeles på grundlag af en national spørgeundersøgelse, der gennemføres med deltagere fra den specialiserede detailhandel. Denne pris anerkender MENNEKES' eksemplariske, ansvarlige samarbejde inden for den specialiserede detailhandel.

German Design Award Special 2019

Den tyske designpris belønner innovative produkter, projekter og producenterne og designerne af disse innovative produkter og projekter. I 2019 lykkedes det MENNEKES at vinde denne pris to gange: med EverBOX®-grebet i kategorien Konstruktion og elementer og med hele PowerTOP® Xtra-serien i gruppen for industriprodukter.

ADAC-test af vægbokse 2018

ADAC laver regelmæssigt sammenligninger af forskellige systemer. I systemsammenligningen af vægbokse modtog MENNEKES AMTRON®-ladeboksen klassificeringen "Fremragende" og er dermed én af de 3 bedste vægbokse, der blev testet. Dermed bliver MENNEKES' indsats, der er rettet mod at sikre, at brugeren føler sig komfortabel og sikker i håndteringen af elektrisk mobilitet, anerkendt.

German Innovation Award 2018

Den tyske innovationspris gives til produkter og løsninger, der først og fremmest er differentieret fra tidligere løsninger gennem fokus på slutbrugeren og på at give ekstraværdi. Med X-CONTACT® har MENNEKES udviklet et produkt, der forenkler arbejdsgange og samtidigt øger brugersikkerheden.

German Brand Award 2018

Den tyske mærkepris er prisbelønningen for mærker og deres producenter og certificerer, at MENNEKES har én af de bedste mærkestrategier. MENNEKES er specielt kendetegnet ved virksomhedens fokus på individuelle løsninger i modsætning til kun individuelle produkter. Dette fokus gør virksomheden i stand til at være tæt på sine kunder, hvilket har gjort det muligt for MENNEKES konsistent at udvide MENNEKES-mærket.

INKA-prisen 2016

INKA-prisen gives til kataloger og butikker for den høje håndværksmæssige kvalitet af mediet. I den henseende blev MENNEKES erklæret samlet vinder i kategorien for produktbrochurer med AMTRON®-brochurerne.