Choose your country

MENNEKES

Power your Food Industry

Strømforsyning til fødevareindustrien

Konfekture, frosne fødevarer eller drikkevarer – i fødevareindustrien løber transportbånd ofte kontinuerligt, for at dække den globale efterspørgsel efter fødevarer. Foruden en sikker strømforsyning handler det her især om renhed og hygiejne. Mange komponenter i anlægsteknikken skal være vandtætte og nemme at rengøre og samtidig fungere fejlfrit i lang tid.

Vi tilbyder dig de passende produktløsninger til din virksomhed inden for fødevareindustrien. Vores portefølje omfatter vores hængende og vægmonterede AMAXX® kombinationsstikdåser – de kan bestykkes individuelt til dit anvendelsesområde. Vi understøtter dig altid ved valg og konfiguration, så vi i fællesskab finder den bedste energifordeler til dit anvendelsesområde. Desuden har vi yderligere hængende kombinationer som vores DELTA-BOX, robuste stikkombinationer fra PowerTOP® Xtra serien i beskyttelsesklasse IP54 og IP67 samt vores mekanisk låste vægstikdåse DUO.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige produktløsning til din virksomhed og med at realisere dit projekt.

Fra praksis, til praksis

PowerTOP Xtra G stik og forlængerled, der er optimeret til kravene i fødevareindustrien, omfatter en ekstra beskyttende tætning ved kabelforskruningen. Dette er kendetegnet ved følgende punkter:

  • Beskyttelse mod vand og alle former for forurening ved kabelforskruningen
  • Nem installation gennem individuel tilpasning til kabeldiameteren
  • Til fleksibel brug af 3-polede, 4-polede og 5-polede CEE-stik i 16 og 32 A
  • Fås som tilbehør til standard PowerTOP Xtra
Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet