Choose your country

MENNEKES
Firmengebäude der MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG in Kirchhundem

MY POWER CONNECTION

Vi er MENNEKES

MY POWER CONNECTION: Navnet MENNEKES står for pålidelige, sikre, innovative og effektive løsninger i høj kvalitet inden for industristik, elektrisk mobilitet og automative. Fair, retlinet og mangeårigt samarbejde på øjenhøjde samt en tæt, personlig service er en selvfølge hos os.

Vi er skabere, vil forbedre tingene og leder altid efter nye løsninger. Vi er i vores markedssegment blandt de førende producenter i verden. Siden 2014 er vores ladestik "type 2" pr. EU-lov blevet standard for elbiler i hele Europa. MENNEKES er et symbol for moderne stik, stikdåser og stikdåsekombinationer samt intelligente eMobility-ladeløsninger – inklusive afregningsservice. Vi sørger for sikre forbindelser og infrastrukturen til fremtidens mobilitet. Vores langtidsholdbare løsninger udvikler og producerer vi til forskellige industribrancher, kommuner og offentlige institutioner, forskellige erhverv, automobilindustrien, dens underleverandører og private husholdninger.

En lokal rodfæstet og internationalt agerende familievirksomhed

Lokal rodfæstning og internationalitet går hånd i hånd hos os: Vi er en uafhængig mellemstor virksomhed – familieejet i mere end 80 år, drives nu af tredje familiegeneration, og føler os forpligtet over for vores hjemstavn Sauerland og Tyskland som virksomhedens hjemsted. Siden grundlæggelsen i 1935 ligger vores hovedkontor i Kirchhundem/Sauerland. I 1991 kom hertil et yderligere hjemsted i Sehmatal-Neudorf/Erzgebirge i den tyske forbundsstat Sachsen. Vi producerer kvalitet "Made in Germany". Vores løsninger sælger vi i over 90 lande, og vi har med datterselskaber, salgskontorer og agenturer et veludviklet internationalt netværk i Europa, Asien, Mellemøsten samt i Nord- og Sydamerika.

Vi er stolte af vores 1.600 højkvalificerede, mangfoldige medarbejdere – de er vores vigtigste ressource. Vi tilbyder dem sikre, overenskomstmæssigt betalte arbejdspladser, fleksible, familievenlige arbejdstider, mange benefits og et arbejdsmiljø, som er præget af respekt, tillid og åbenhed mod verden samt gennemskuelighed og en sund feedbackkultur. Med målrettede tiltag videreudvikler vi vores medarbejdere kontinuerligt både fagligt og personligt.

Siden mange årtier uddanner vi målrettet. På denne måde kunne vi bane vejen ind i erhvervslivet for generationer af unge mennesker – og nogle af vores tidligere lærlinge sidder i dag i ledende stillinger hos MENNEKES.

Egen produktion med de højste krav til bæredygtighed og kvalitet

Vi udvikler og producerer selv vores produkter – således kan vi sikre, at de opfylder vores kvalitetskrav. Produktudviklingen, værktøjsproduktionen, plastsprøjtningen, kontaktdelproduktionen, serie- og specialmonteringen samt et 5.500 kvadratmeter stort logistikcentrum er integrerede dele af vores virksomhedsgruppe. Vi satser på de mest moderne maskiner, som betjenes af eksperter, og førsteklasses råstoffer.

Miljøbeskyttelse og skånsom udnyttelse af de naturlige ressourcer er grundlæggende for os. Hele vores virksomhed har fokus på bæredygtighed, vores energi- og miljøstyringssystemer er certificerede. Vores bygninger er forbundet med hinanden via et centralt energisystem. Kulde- og varmelagere sørger for, at nattens omgivelsestemperatur og overskudsvarmen fra maskiner og anlæg opsamles og udnyttes til at opvarme eller køle kontorlokaler og gulve.

Med løsninger fra MENNEKES holder du enkeltvis testet, stabil kvalitet i dine hænder: I vores testlaboratorium testes vores produkter grundigt inden praktisk brug i hverdagen – med de mest moderne måle- og testmetoder i henhold til de gældende standarder. Laboratoriet er godkendt af den tyske forening af elektroteknikere "Verband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik e. V. (VDE)".

Få mere at vide om os: