Choose your country

MENNEKES

Power your Automotive Industry

Strømforsyning til bilindustrien

Det af MENNEKES udviklede "type 2"-ladestik er siden 2014 pr. lov standard for alle elbiler i hele Europa. Foruden med ladekabler og -systemer samt de passende inlets til biler er vi med vores produktløsninger også repræsenteret i andre områder af bilproduktionen. Siden mange år satser producenter og underleverandører i bilindustrien på vores kombinationsstikdåser og stikkombinationer.

Lige fra den mindste indbygningskomponent til karosserimontering: Fremstilling af biler og lastbiler omfatter utallige skridt, som skal stemme ned til mindste detalje. Produktionsrobottere og kvalificerede medarbejdere arbejder sammen på den nøjagtig planlagte fremstilling af biler. For at alle maskiner kører fejfrit og transportbåndene altid er i bevægelse, skal de pålideligt og uafbrudt forsynes med strøm.

Vores vægmonterede kombinationsstikdåser AMAXX® og de hængende energifordelere muliggør en omfattende strømforsyning i store produktionshaller. Desuden tilbyder vi robuste stik og koblinger fra vores PowerTOP® Xtra serie, der holder til bilindustriens høje krav. Alle MENNEKES produktløsninger er udstyret med vores tilslutningsteknikker ErgoCONTACT®, SafeCONTACT eller TwinCONTACT, som muliggør en hurtig og nem installation og vedligeholdelse.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet