Choose your country

MENNEKES

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er MENNEKES stikkontaktkombinationer VDE-godkendte (eller ækvivalent)?

Vores stikkontaktkombinationer kan være underlagt forskellige produktstandarder. Som regel producerer vi iht. IEC 61439, IEC 60309 og VDE 0620 .

Hvortil er den ekstra kontakt på 63 A- og 125 A-stikpropper?

Den ekstra kontakt kaldes styrekontakt og kan anvendes til at styre ekstra signaler (f.eks. frigivelse af stikproppen / aktivering af et signal).

Findes der konstruktionsskemaer for 3KRAFT®- og AirKRAFT®-produkterne?

Til 3KRAFT®- og AirKRAFT®-produkterne kan du finde produktinformationsblade med måltegninger på de respektive produktdetaljesider. Til disse produktgrupper oprettes ingen konstruktionsskemaer.

Findes EverGUM®-produkter også med IP5x?

Som standard er IP-beskyttelsesklasserne for EverGUM®-produktserien IP 44 og IP 67. En anden beskyttelsesklasse skal undersøges i det enkelte tilfælde.

Har MENNEKES også løsninger i sortimentet, som kan låses ved hjælp af hængelås eller låsecylinder?

Ja, MENNEKES tilbyder flere løsninger hertil: Stikkontaktkombinationer i rustfrit stål, CombiTOWER®, pullert- og stikkontakter er udstyret med en låsecylinder og kan således låses. Desuden er det muligt, at udstyre DUO-låste stikdåser og vinduer på kombinationshuse med en hængelås.

Kan man få en reservenøgle til de aflåselige Cepex-stikkontakter?

Du kan få en reservelås + nøgle til vores Cepex-stikkontakter. En enkelt nøgle er ikke muligt.

Kan jeg gennemføre ændringer på stikkontaktkombinationen eller udvide den?

Hvis du gennemfører ændringer på stikkontaktkombinationen, bliver du til producenten og overtager det fulde ansvar.

Hvor fastgøres beskyttelseskapperne på apparat stikproppen?

Beskyttelseskapperne fastgøres under monteringsskruen på apparatstikproppen. På nogle apparater findes et monteringshul hertil.

Hvad betyder beskyttelseskontaktens position på industrielle stikanordninger?

Beskyttelseslederens position sørger i henhold til standarden for, at de forskellige spændinger og frekvenser ikke kan forveksles. For yderligere oplysninger klik her .

Er MENNEKES-produkterne UV-bestandige?

På grund af de strukturændringer, der ved UV-stråling opstår i plastmaterialer, er enhvert plastmateriale udsat for ældning. Hverken vi eller vores plastleverandører kan garantere for en fuldstændig UV-bestandighed af plastmaterialerne. Vi har erfaringer med produktlevetider på 20 år og mere ved udendørs brug af vores produkter. Fordi vores produkter også ved normal brug er udsat for forskellige situationer, især mekanisk slitage, kan vi ikke oplyse en minimumslevetid for vores produkter.