Choose your country

MENNEKES

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken betydning hat tilføjelsen "R" efter produktbeskrivelsen i PowerTOP® Xtra-serien?

Vores 5-polede PowerTOP® Xtra-stikpropper til 16 A fås som variant PowerTOP® Xtra R. Bogstavet R står for stikkenes og koblingernes robuste, høj varmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter. Det beskytter stikproppen især mod høj luftfugtighed og aggressive stoffer.

Er MENNEKES stikkontaktkombinationer VDE-godkendte (eller ækvivalent)?

Vores stikkontaktkombinationer kan være underlagt forskellige produktstandarder. Som regel producerer vi iht. IEC 61439, IEC 60309 og VDE 0620.

Hvortil anvendes 1h-stikpropper?

Denne klokkeindstilling er, i modsætning til andre klokkeindstillinger, ikke standardiseret og kan derfor benyttes til specialformål af stikpropper. Flere oplysninger finder du her

I kataloget er der for type 354 angivet et maks. ledertværsnit på 6 mm². Kan man også tilslutte 10 mm²?

Ja, type 354 kan også tilsluttes med et ledertværsnit på 10 mm², når der anvendes et stivt kabel. Hvis der anvendes et fleksibelt kabel, kan der tilsluttes et maks. ledertværsnit på 6 mm².

Hvad er forskellen mellem produkt 1128A og 1128P?

Produkt 1128A og 1128P (udvendig stikkontakt med skruekontakt) er næsten identiske produkter. Produkt 1128P har dog en ekstra pilotkontakt.

Hvortil er den ekstra kontakt på 63 A- og 125 A-stikpropper?

Den ekstra kontakt kaldes styrekontakt og kan anvendes til at styre ekstra signaler (f.eks. frigivelse af stikproppen / aktivering af et signal).

Her jeg brug for en tryklufttilslutning i 9 mm eller i 13 mm?

Alt efter, hvilket flow der kræves fra kundens side, fås trykluftslanger med 9 mm eller 13 mm i diameter. Hertil tilbydes trykluftlynkoblinger med passende tilslutningsnippel til hængefordelerne.

Findes den 3-polede 16 A-vinkelkobling i campingområdet med integreret SCHUKO®-stikkontakt?

Nej – det er iht. den aktuelt gældende standard ikke længere tilladt. Alle vores stikpropper og kombinationsstikkontakter til campingområdet kan du finde her: Camping-stikpropper, Camping-kombinationsstikkontakter

Kan jeg få en hulvægsdåse til 32 A hos jer?

Nej. En hulvægsmontering er kun muligt op til 16 A 5 p, fordi aftrækskræfterne hos 32 A er for store. Derfor findes der heller ingen leverandør til hulvægsdåser til 32 A.