Choose your country

MENNEKES

Power your Wind Energy

Strømforsyning til vindmøller

En stor og voksende del af det internationale elforbrug dækkes aktuelt af vindenergi – den udgør dermed en vigtig søjle af hele vores elforbrug. Energiproduktion med vindkraft er således en branche med store fremtidsperspektiver. MENNEKES har i mange år arbejdet med producenter, ejere og serviceudbydere inden for vindernergi og tilbyder et stadigt voksende udvalg af passende produktløsninger til mange virksomheder.

Vores produkter anvendes på hvert trin af energiproduktionen. Vi leverer robuste kombinationsstikdåser og stikkombinationer til etablering af onshore- og offshore-vindmøller, til lokal montering og daglig drift af vindmøllerne. Foruden vores alsidige energifordelere AMAXX® og de holdbare PowerTOP Xtra® stik og koblinger tilbyder vi yderligere produktløsninger, som er velegnede til de store belastninger. Dertil hører stikkombinationer til spændinger op til 690 V, stikdåser og -kombinationen med beskyttelsesgrad IP67 samt produkter med vores gennemprøvede, skrueløse tilslutningsteknik TwinCONTACT.

Vores erfaring fra mange årtier hjælper os med at understøtte vores kunder ved at finde den passende produktløsning. Desuden rådgiver vi vores samarbejdspartnere ved realisering af deres projekter og står også efterfølgende altid til rådighed ved spørgsmål.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet