Choose your country

MENNEKES
Eine schwarze Inlet-Komponente wurde in Szene gesetzt

MENNEKES Automotive

MENNEKES STECKER GMBH & CO. KG

Individuelle løsninger til elbiler

MENNEKES Stecker GmbH & Co. KG blev grundlagt i starten af 2011. Virksomheden udvikler og fremstiller kundespecifikke Tilstand 2/Tilstand 3 ladeindgange og -kabler i Tyskland til bilproducenter og deres leverandører på det nationale og internationale fremtidige marked for elektrisk mobilitet. Organisation og processer er orienteret mod kravene fra bilbranchen og opfylder kravene i køretøjsstandarden TS16949.

MENNEKES Stecker GmbH & Co. KG blev først certificeret under ISO/TS 16949 i første halvdel af 2012 og certificeret i henhold til IATF 16949 i første kvartal af 2018. Det viser igen, at virksomheden opfylder alle krav fra bilbranchen, når det gælder kvalitetssikringssystem.

Alle logistikprocesser i bilbranchen registreres via den anvendte standardsoftware SAP R3. Et moderne CAQ-system er grundlaget for gennemsigtighed og pålidelighed. 

Kernekompetencerne af alle virksomheder i MENNEKES-gruppen indgår i design og produktion. En intern afdeling til konstruktion af specialmaskiner samt værktøjsdesign- og konstruktionsafdeingen hos Midena Werkzeugbau GmbH sammen med polymer- og metalbehandlingsafdelingen hos MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG muliggør professionel og hurtig implementering af kundespecifikke krav.

Som udvikler af standardudtag af type 2 til elektromobile opladningsstikkoblinger er MENNEKES den allerbedste partner. Med udgangspunkt i dens omfattende projekterfaring har virksomheden udviklet og implementeret nyskabende løsninger helt fra starten af produktionen. 

MENNEKES har en integreret tilgang, når det gælder opladning af elbiler og servicerer hele kæden fra køretøj til forbindelse til forsyningsnettet. MENNEKES-gruppens portefølje går fra enkeltkomponenter såsom ladestik, stikkoblinger og stikforbindelser og monterede ladekabler op til intelligente ladestationer til anvendelse på private og offentlige lokationer.