Choose your country
MENNEKES

Karriere

Arbejde hos MENNEKES

Højavancerede teknologier, højt kvalificerede medarbejdere og innovativ gejst kendetegner vores virksomhed. Disse egenskaber danner grundlaget for den kontinuerlige udvikling til en ledende, globalt aktiv producent af standardiserede industrielle stik og stikforbindelser, intelligente ladeløsninger til e-mobilitet og individuelle løsninger til elbiler.

En god blanding af medarbejdere med flere årtiers erfaring og unge, ambitiøse kolleger er én af succesfaktorerne. Eksemplarisk dedikation i uddannelse, et familiært arbejdsmiljø og større end sædvanligt engagement er typiske egenskaber for vores virksomhedskultur.

Vi beskæftiger mere end 1.600 mennesker verden over, heraf to tredjedele er i Tyskland. Så vi også i fremtiden kan bevare og udvide vores førende position som specialist i stik og stikforbindelser, har vi brug for altid at have det bedste team i branchen. Derfor drager vores engagerede medarbejdere fordel af uovertrufne udviklings- og avancementsmuligheder inden for en lang række aktivitetsfelter.

Alle disse faktorer har bidraget til, at MENNEKES har kunnet positionere sig som et arbejdsgivermærke og gøre virksomheden til én af de mest attraktive arbejdsgivere i området i dag.