Choose your country

MENNEKES

Power your Logistics Centers

Strømforsyning til logistikcentre

Globalisering og e-commerce fører til, at der globalt skal transporteres flere og flere varer. Med skibe, tog og lastbiler finder hver dag flere millioner pakker og paller deres vej fra de forskellige virksomheder hen til kunderne. I logistikcentre er et gnidningsløst forløb ved lastning, håndtering og komissionering af lasten afgørende for effektivt arbejde. Her kommer vores pålidelige stikkombinationer og kombinationsstikdåser i spil.

Vi tilbyder dig en bred portefølje med forskellige produktløsninger, som allerede i mange år er blevet afprøvet globalt i logistikcentre. Vores AMAXX® kombinationsstikdåser fås i forskellige størrelser og varianter, den nøjagtige specifikation og bestykning kan du desuden fastlægge, så den passer til din virksomhed og til de enkelte områder. Foruden med SCHUKO® og CEE stikdåser kan de udstyres med datatilslutninger eller en trykluftledning.

Andre produktløsninger er vores særlig robuste PowerTOP® Xtra stik og koblinger, hvormed sættevogne kan tilsluttes til logistikcentrets elnet og vores vejrbestandige CombiTOWER® til udendørsområder. Desuden tilbyder vi vægstikdåser med IP44 beskyttelse til decentral elfordeling indendørs og apparatstik med indbygget fasevender til sættevogne.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet