Choose your country

MENNEKES

Strømforsyning af tekniske anlæg

Inden for et logistikcentre anvendes maskiner og udstyr med forskellige størrelser og kompleksitet til at håndtere varer og gods. Transportbånd, pakkestationer og andre forbrugere skal forsynes med den nødvendige strøm, og samtidig også være en del af energi distributionen. Mange af disse anlæg udstyres derfor med fordelingstavler.

Vores pladsbesparende stikkombinationer i AMAXX® serien er særlig velegnede til brugen med forsyning af tekniske anlæg i et logistikcentre. Stikkombinationerne kan bestykkes individuelt med SCHUKO®, CEE og netværksudtag. Således kan du tilslutte yderligere apparater direkte via AMAXX® til det eksisterende anlæg. Andre produktløsninger til en effektiv strømfordeling er vores praktiske Cepex installations-serie som indeholder produkter for SCHUKO® stikkontakter, CEE og datatilslutninger samt USB-C.

Takket være vores innovative tilslutningsteknikker kan alle produktløsninger allerede nemt installeres, når anlæggene indbygges, og efterfølgende er det let at betjene og vedligeholde dem. Desuden muliggør CAD data af vores produkter en problemfri integration ved projektering af anlæggene. Ved bestykning af de passende AMAXX® stikkombinationer hjælper vores medarbejdere dig gerne med at finde de rigtige produktløsninger.

Stik og stikkontakter til logistikcentre

De holdbare og robuste stik og vægmonterede stikdåser eller stikkontakter er udstyret med vores gennemprøvede forbindelsesteknologier. Takket være det innovative design kan alle MENNEKES stik installeres og vedligeholdes på en tidsbesparende måde.

Portefølje Stik og stikkontakter
Stikkombinationer til logistikcentre

Lær de innovative MENNEKES stikkombinationer at kende. AMAXX tavlerne er velegnede til både udendørs og indendørs brug. De nøjagtige specifikationer og konfigurationer kan bestemmes individuelt.

Portefølje stikkombinationer

Leder du efter energifordeling til bygningens infrastruktur og til anlæg?

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet