Choose your country

MENNEKES

Bygningsinfrastruktur og sættevogne

Inden for logistikcentret er en decentral elforsyning essentiel, så alle anlæg og maskiner uafhængigt og permanent kan forsynes med el. Aktuelt og i de kommende år er der brug for flere og flere logistikcentre, som derfor hurtigt skal bygges og udstyres. Vores stikdåser og kombinationer er, takket været deres praktiske design og innovativ tilslutningsteknik, særlig brugervenlige ved installation og vedligeholdelse – herved sparer du dobbelt tid.

Til strømforsyning af store lagerhaller tilbyder vi vores universelle kombination AMAXX®. Disse praktiske energifordelere kan du få konfigureret efter dine behov, vi rådgiver dig gerne ved valg af og udstyr til de passende kombinationsstikdåser. Foruden som vægmonterede versioner fås vores AMAXX® også som hængende energifordelere. En anden kombination til praktisk og fleksibel loftsmontering er vores gennemprøvede DELTA-BOX med IP44 eller IP67/68 beskyttelse. For ekstra tilslutninger anbefaler vi vores IP44 vægstikdåser.

Også til udendørsområdet anbefaler vi vores AMAXX® kombinationer i CombiTOWER® i rustfrit stål. Hermed er energifordelerne beskyttet mod vind og vejr og samtidig altid tilgængelige som strømkilde uden for bygningerne. Alle produktløsninger er udstyret med vores gennemprøvede tilslutningsteknikker. Gennem det innovative design kan alle MENNEKES stik, kobblinger og stikdåser således monteres og vedligeholdes tidsbesparende og uden stor indsats.

Strømforsyning af sættevogne

Til strømforsyning af parkerede sættevogne har vi foruden stikdåser til lagerhallens sider også stik og koblinger til de nødvendige tilførselsledninger i vores sortiment. De særlig holdbare stikanordninger fra vores PowerTOP® Xtra serie fås i IP67 eller IP69, og de kan takket være vores kontaktmuffeteknologi X-CONTACT® uden problemer og nemt sættes ind og trækkes ud flere tusind gange.

Med vores verdensomspændende distributionsnet af datterselskaber, repræsentationer og samarbejdspartnere samt vores knowhow inden for logistikbranchen kan vi hjælpe dig individuelt med planlægning og realisering af dine projekter. Vores medarbejdere understøtter dig gerne ved valg af de rigtige produktløsninger til dit logistikcenter.

Stik og stikkontakter til logistikcentre

De holdbare og robuste stik og vægmonterede stikdåser eller stikkontakter er udstyret med vores gennemprøvede forbindelsesteknologier. Takket være det innovative design kan alle MENNEKES stik installeres og vedligeholdes på en tidsbesparende måde.

Portefølje Stik og stikkontakter
Stikkombinationer til logistikcentre

Lær de innovative MENNEKES stikkombinationer at kende. AMAXX tavlerne er velegnede til både udendørs og indendørs brug. De nøjagtige specifikationer og konfigurationer kan bestemmes individuelt.

Portefølje stikkombinationer

Leder du efter strømforsyninger til anlægsteknik?

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet