Choose your country

MENNEKES

MENNEKES' testlaboratorium

Når et MENNEKES-produkt forlader vores fabrik, har det allerede gennemgået de hårdeste test. I vores testlaboratorium udsættes det for kulde, varme, støv og vand igen og igen og igen. Kun de produkter, der kan modstå disse test, er værdige til at bære navnet MENNEKES.

Vi garanterer den høje kvalitetsstandard af vores produkter gennem vores eget testlaboratorium. Dette laboratorium er godkendt og vil blive brugt til produkttest af vores produkter for at opfylde testmærker iht. DIN EN 60309 fra godkendelsesmyndigheder såsom VDE osv.

Vi er desuden opført som Fase 2-kundetestfacilitet (CTF) hos IECEE (IEC System of Conformity Assessment Schemes for Electrotechnical Equipment and Components).

Kun kombinationen af førsteklasses råmaterialer og avancerede fremstillingsprocesser garanterer et førsteklasses produkt. Det er derfor, at vi kun bruger førsteklasses plast, som er behandlet af en højt uddannet arbejdsstyrke i højavancerede produktionsfaciliteter til at oprette certificerede MENNEKES-produkter.

"Test hos MENNEKES er ikke et mål i sig selv. Men en vigtig del af fremskridt og udvikling. Resultaterne er tilsagn til vores kunder."

Stefan Klos - Chef for forudvikling

Certifikat IECEE Fase 2 – Laboratorium