Choose your country

MENNEKES

Kvalitetstyring hos MENNEKES

Hos MENNEKES er det et erklæret mål at sikre høj grad af kvalitet af vores produkter og tjenester, som ikke kun opfylder, men overskrider kundekrav og nationale og internationale standarder. Med henblik på at opnå dette mål med kun at levere den allerhøjeste kvalitet har MENNEKES anvendt et effektivt og integreret kvalitetssikringssystem i henhold til DIN EN ISO 9001 siden 1995.

Et integreret system betyder, at alle vores produktions- og samlesteder fungerer i henhold til dette system og selv er certificerede eller certificeret gennem gruppen. På den måde anvender MENNEKES beviseligt samme standarder overalt for at leve op til de højeste standarder for bæredygtighed. Introduktionen af forretningsområdet for elektrisk mobilitet krævede en udvidelse af ledelsessystemet i henhold til ISO/TS 16949-kravene. Efter vellykket implementering og certificering forsyner MENNEKES nu automobilbranchen som en Tier 1-leverandør. En autoriseret certificeringsekspert kontrollerer og bekræfter årligt overensstemmelse med kravene i disse standarder.

"Levering af kvalitet betyder opfyldelse af krav. Ikke kun vores kunder, men også vores medarbejdere, leverandører og samfundet har krav. Vores mål er ikke kun at opfylde alle disse krav, men at overgå dem."

Dietmar Löcker - Chef for kvalitetsafdelingen

Uafhængige testorganisationer certificerer den højeste kvalitet, bedste kvalitet og problemfri brug af vores produkter.

MENNEKES er aktiv medlem af det tyske selskab for kvalitet (DGQ) for at holde os på forkant med den seneste udvikling inden for kvalitetsledelse og for at dele vores erfaringer med andre.

Kontaktperson

Certifikat ISO 9001:2015

Certifikat IATF 16949:2016