Choose your country

MENNEKES

Bygningsteknik i bilindustrien

Bilindustrien er en stabil erhvervsgren i Tyskland og verden. Med udviklingen af elbiler og åbning af nye markeder har producenter og underleverandører brug for flere og større fabrikker. I fabrikkerne og på det omkringliggende areal er en uafbrudt strømforsyning essentiel. MENNEKES produktløsninger anvendes af producenter og serviceudbydere i hele verden til gnidningsløs energifordeling.

Vi understøtter vores kunder ved deres planlægning med vores mange års erfaring fra samarbejdet med bilindustrien og andre brancher. Herved tager vi altid hensyn til dine individuelle krav. Vores kombinationsstikdåser AMAXX® har standardiserede kabinetstørrelser, men kan konfigureres modulært, hvis det ønskes. Foruden med CEE og SCHUKO® stikdåser fås de også med netværks- og tryklufttilslutning.

Til energifordeling i vanskeligt tilgængelige dele i produktionshallen tilbyder vi de hængende kombinationer 3KRAFT® og AirKRAFT®, og til strømforsyning i udendørsområder fås vores CombiTOWER® i rustfrit stål som vejrbestandigt kabinet til AMAXX® kombinationer.

Desuden anvendes stik og koblinger fra PowerTOP® Xtra serien. De robuste stikanordninger er gennemprøvet globalt i bilindustrien. Takket være innovative tilslutningsteknikker kan du hurtigt montere og nemt vedligeholde vores produktløsninger. Vores medarbejdere hjælper dig gerne med at finde de passende stikkombinationer til dit projekt.

Stik og stikkontakter til bilindustrien

De robuste MENNKES-stik og forlængerled modstår de høje krav i bilindustrien og er afprøvet og testet over hele verden. Alle produktløsninger er udstyret med gennemprøvede tilslutningsteknologier, der muliggør hurtig og nem installation og vedligeholdelse.

Portefølje Stik og stikkontakter
Stikkombinationer til bilindustrien

MENNEKES tilbyder vægmonterede stikdåsekombinationer og ophængte strømfordelere, der muliggør omfattende strømforsyning i store produktionshaller. Vi støtter vores kunder i alle faser af deres projekter.

Portefølje stikkombinationer

Er du på udkig efter strømfordelingssystemer til teknik i bilindustrien?

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet