Choose your country

MENNEKES

Anlægsteknik i automobilindustrien

Hver dag ruller tusinder af ny producerede biler fra båndet – menneske og maskine er konstant i gang. Transportbånd, monteringsrobotter og andre dele i produktionslinjen skal pålideligt og fejlsikkert forsynes med strøm, for at muliggøre en effektiv produktion. MENNEKES tilbyder dig de rigtige produktløsninger til denne anlægsteknik. Vi ser med stolthed på et løbende og voksende samarbejde med underleverandører og producenter i bilindustrien, hvor stikkombinationer har været brugt i mange år.

Vi understøtter vores kunder på hvert trin af produktionen – allerede i anlægsproduktionen monteres vores kombinationsstikdåser, stik og koblinger. Kombinationsstikdåserne fra vores AMAXX® serie har straks flere fordele: Den standard kabinetstørrelse har altid de samme huller og indstallationsforløb, samtidig kan du konfigurere AMAXX® efter dine ønsker.

De robuste og slagfaste PowerTOP® Xtra stik og koblinger er desuden særlig nemme at håndtere pga. den innovative kontaktmuffeteknologi. Vores globale distributionsnetværk hjælper os med at få kontakt uden problemer. Finder du de passende produkter til dine anlæg, så står vores team til rådighed ved spørgsmål lige fra planlægning til installation.

Stik og stikkontakter til bilindustrien

De robuste MENNKES-stik og forlængerled modstår de høje krav i bilindustrien og er afprøvet og testet over hele verden. Alle produktløsninger er udstyret med gennemprøvede tilslutningsteknologier, der muliggør hurtig og nem installation og vedligeholdelse.

Portefølje Stik og stikkontakter
Stikkombinationer til bilindustrien

MENNEKES tilbyder vægmonterede stikdåsekombinationer og ophængte strømfordelere, der muliggør omfattende strømforsyning i store produktionshaller. Vi støtter vores kunder på alle trin i produktionen.

Portefølje stikkombinationer

Yderligere information

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet