Choose your country

MENNEKES

MENNEKES Elektrotechnik Sachsen GmbH

Specialister i produktion og montage

MENNEKES startede allerede sit engagement på lokationen i Neudorf i Sachsen tilbage i 1991. Siden 1995 har MENNEKES Elektrotechnik Sachsen (Technoplast) været fuldgyldigt medlem af MENNEKES Group. Produktionsområdet i Neudorf omfatter fire produktionsområder. Plastsprøjtestøbningsdelen har 27 sprøjtestøbningsmaskiner. CEE-stik og -stikkontakter samt vægbokse fremstilles i to montageafdelinger. Ud over produktionen af sprøjtestøbte plastdele fremstiller lokationen i Neudorf også huse i rustfrit stål til både stikforbindelseskombinationer og ladestationer. Lokationen Neudorf i Erzgebirge beskæftiger mere end 140 personer.

Programmeret til vækst

Siden 2008 er der investeret mere end 8 millioner euro i lokationen i Erzgebirge. I 2009 investerede MENNEKES Sachsen 4,5 millioner euro alene i konstruktionen af en ny produktionshal på 2500 m². I dag har lokationen en moderne maskinpark til plast- og metalbearbejdning. Derudover er der montagefaciliteter, der opfylder en lang række krav.

I samarbejde med Fraunhofer Institute IML i Dortmund er der blevet bygget et teknisk avanceret lagerhus med høje lagerstativer med mere end 11.000 hyldeender til mindre belastninger og mere end 900 pallepladser. Der vil blive foretaget yderligere investeringer i etablering af nye, moderne produktionsfaciliteter til installation af vægbokse.

Socialt engagement

MENNEKES Elektrotechnik Sachsen GmbH er dybt forankret i regionen. Det er kendetegnet ved det sociale engagement i regionen. Projektet "Revolution Train" til forebyggelse af afhængighed støttes, og det samme gælder regionale sportsklubber og lokale skoler og børnehaver.

Sportssponserskaber

MENNEKES Sachsen er hovedsponsor for fodboldklubben Erzgebirge Aue.