Choose your country

MENNEKES

Stabile elektranter til tuneller og banegårde

Uanset om det er i tunneller eller omkring eller på banegårde – de anlæg, der bygges her, skal kunne klare ekstreme og afvekslende udfordringer. Der stilles de højeste krav til dem i forhold til stabilitet og sikkerhed. Vores specialudviklede elektranter hjælper dig pålideligt ved krævende arbejde og indsatser i tunneller eller ved banegården. Vores pålidelige produkter fungerer i al slags vejr. Til tunneller og banegårde får du fastmonterede, mobile og fritstående elektranter hos os.

Fast installerede elektranter

Elektranterne fra AMAXX® produktfamilien er perfekt egnede til jernbanetunneller med ekstreme trykforhold og til arbejde omkring og på banegården. De kan bestykkes individuelt med forskellige stikdåser og kontakter. Her kan du fleksibelt kombinere CEE- og SCHUKO® stikdåser samt fejlstrøms- og effektafbrydere alt efter dine behov. Ruder på enhederne sikrer ud over optimal beskyttelse også hurtigt overblik og adgang. Modulopbygningen af AMAXX® kabinettet garanterer dig et komfortabelt tilslutningsrum, også ved større ledningstværsnit. Takket være bæreskinnerne, der kan trækkes frem, og kabinetdækslet, der er hængslet på, er vores elektranter hurtigt monteret. Elektranterne opfylder tæthedsklasse IP 67 og er dermed beskyttet mod støv og vand. 

Ved vores AMAXX® elektranter er de nødvendige tilladelser og godkendelser på plads fra DB Netz AG Deutschland (i henhold til retningslinje 954.9107), ÖBB Österreich og SBB Schweiz.

Og elektranterne fra EverGUM® produktfamilien hjælper dig ved arbejdet i sporvognstunneller eller på jernbaneområdet.

Vores elektranter fås med forskellige robuste kabinetmaterialer. AMAXX® elektranterne fås enten i højkvalitetsplast (til tunnelanlæg også halogenfri) eller specialplast. Specialplasten beskytter med sine gode mekaniske, termiske og elektriske egenskaber især mod kemikalier og andre aggressive stoffer som olier, brændstoffer og fortyndede syrer. Kabinetterne på EverGUM® elektranterne består af en blanding af massiv gummi. Materialet har en god modstandsdygtighed mod gennemslag og krybestrøm.

Mobile og fritstående elektranter

Hvad enten det er på perronen, værkstedet eller rengøringsanlægget: Der gælder en stram tidsplan for service-, vedligeholdelses- og rengøringsarbejde. Så meget desto vigtigere er det, at alle energifordelere fungerer perfekt. I den forbindelse tilbyder vi mobile elektranter fra EverGUM® produktfamilien, der bestykkes individuelt.

Vores CombiTOWER® elektrant er den perfekte energifordeler til jernbaneområdet. Med denne elektrant får du alle nødvendige energitilslutninger til strøm og trykluft direkte på arbejdspladsen på rangeringsbanegårde eller vedligeholds- eller holdespor. CombiTOWER® fås med aflåselig dør, hvis det ønskes. Takket være en standard-låsecylinder kan du integrere tårnet optimalt i de eksisterende låseanlæg. Denne elektrant fås i tæthedsklasserne IP 44 og op til IP 67 i overensstemmelse med specifikationerne fra jernbaneoperatøren.

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: