Choose your country
MENNEKES

Stationære løsninger

På indendørs og udendørs områder til messe- og kongreshaller, ved store outdoor-events og på stadioner og arenaer skal forsyningen af strøm, data og vand være stabil og sikker. Her gælder det om at have robuste, kompakte og visuelt appellerende energidistributører. Hos os finder du de rette stationære løsninger. De sikrer den nødvendige power til dit arrangement og gør det til en ægte publikumssucces:

Til haller

Vi tilbyder energimålesystemer til overvågning af dit energiforbrug, AMAXX® kombinationsstikdåser i fire farvevarianter, indbyggede fordelere af rustfrit stål til strøm- og vandtilslutninger samt åbne eller aflåselige CombiTOWER®:

Til udendørs områder

På et udendørs område er der brug for forskellige energifordelere. Hos os finder du fritstående energipullerter, der kan aflåses, og støttesøjler, hvor fordelerkasserne kan monteres – fremstillet af massivt stålrør eller rustfrit stål. Til vægmontering tilbyder vi kombinationsstikdåser med et kabinetmateriale af særligt kunststof, der beskytter mod kemikalier og olier, samt EverGUM® kombinationsstikdåser med kabinetter af massiv gummi – de er særligt robuste mod slag og vold. Under "Tilbehør" finder du blandt andet vejrbeskyttelsestage af rustfrit stål til ekstra beskyttelse af kombinationsstikdåserne samt fastgørelsesmateriale til lysmaster:

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: