Choose your country

MENNEKES

Kombinationsstikdåser til værfter, havne og skibe

I værftshaller og ved dokker skal mange eksperter arbejde tæt sammen, både over store afstande og på trang plads. Alle håndtag skal sidde præcist, og maskiner og materiale skal betjenes og bevæges sikkert. Ved havne læsses containere og varer, og en masse personale er i gang. Især funktionsområderne på et container- eller personskib skal forsynes gnidningsfrit med energi under driften – hvad enten der er tale om teknik- og maskinrum, kølecontainere og lagerområder eller kabyssen. Det kræver energi – nogle gange mobil, andre gange stationær, altid sikkert og pålideligt. Uanset om du er produktions-, vedligeholdsleder eller planlægger: Hos os finder du den rigtige løsning til dit behov!

Stationære løsninger til værfter, havne og skibe

Vores AMAXX® kombinationsstikdåser til vægmontering og vores CombiTOWER® , der er bestykket med AMAXX® , er pladsbesparende og kan bestykkes individuelt – perfekt til brug på mange steder i havne og til strømforsyning af kølecontainere og containerkraner. Takket være intelligente features kan vores kombinationsstikdåser hurtigt monteres af én person. Som standard får du AMAXX® af robust kunststof eller på anmodning specialplast, der beskytter særligt godt mod aggressive stoffer som f.eks. havvand. Bombinationsstikdåserne opfylder tæthedsklasserne IP 44 eller IP 67 og er dermed perfekt beskyttet mod støv og vand.

Skiber og færger, der ligger i havnen, kan forsynes med strøm på forskellige måder – via aggregater om bord og ved hjælp af strømtilslutninger på land. Som specialproduktion udvikler vi gerne robuste landstrømtilslutningskonstruktioner til dig – i overensstemmelse med den standard, der gælder for havne, DIN VDE 0100-709 del 7-709. Konstruktionerne bygges sådan, at de modstår havvand og kraftig vind. Dermed får dine skibe og færger også den rette power ved længere liggetider.

Mobile løsninger til værfter

Vores mobile fordelere fra produktfamilierne EverBOX® og EverGUM® er takket være deres kompakte konstruktion, praktiske greb og lave vægt meget pladsbesparende og lette at være og stable. Specifikt vores EverBOX® Grip opstod oprindeligt efter anmodning og ønske fra en kunde fra skibsbyggeril, og den er siden blevet til serieproduktion. EverGUM® fås i robust massiv gummi, EverBOX® i plast. Begge produktmaterialer er meget slagfaste og brudsikre. EverGUM® opfylder tæthedsklasse IP 44, EverBOX® tæthedsklasserne IP 44 eller IP 67 – perfekt beskyttelse mod støv og vand.

EverBOX® produkterne byder på endnu flere funktioner: De kan bestykkes fra 16 til 125 A, og her sørger kabinetrammen og grebene for ekstra beskyttelse af stikdåser og indbygningsenheder. Sikringerne under de transparente betjeningsklapper er godt synlige og meget enkle at betjene.

Efter ønsker laver vi også gerne specialløsninger til dig – såsom vores revisionsvogn. De anvendes f.eks. af Meyer Werft-koncernen. Produktet kan transporteres med kran og kan flyttes ved hjælp af hjulene. Det indeholder et robust stålstel, kan bestykkes individuelt med diverse stikdåser, har en hovedafbryder, en holder til forsyningsledningen og øjer til krantransport.

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: