Choose your country

MENNEKES

Stikdåser og stikanordninger til værfter, havne og skibe

Klart skib til din energidistribution: ved byggearbejde på værfterne, ved læsning af containere og varer i havnene, til teknik- og maskinrum, kølecontainerne og lagerområderne eller kabyssen. Det kræver en sikker og pålidelig strømforsyning via stabile og robuste stikdåser og stikanordninger. Uanset om du er produktions-, vedligeholdsleder eller planlægger: Hos os finder du den rigtige løsning til dit behov!

Vægstikdåser til værfter og havne

MENNEKS' sortiment af vægstikdåser til værfter og havne indeholder klassiske vægstikdåser, vægstikdåser der er sikret med sikkerhedssokkel eller effektafbryder, og vores DUO-vægstikdåser, der kan frakobles og låses mekanisk. Ved produkterne er alle kontaktskruer tilgængelige forfra – praktisk. Hvis det ønskes, er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT® integreret. Dermed er isætningen og udtrækningen også meget let ved høje strømstyrker – du skal bruge op til 50 procent færre kræfter. Stikdåserne består af højkvalitetsplast. Produkterne kan efter ønske bestilles med specialplast, med højvarmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter.

Stikdåser til skibe

På skibe er vægstikdåserne SCHUKO® i 16 A særligt velegnede. De opfylder tæthedsklasse IP 68 og er dermed trykvandtætte. Også her er alle kontaktskruer praktisk tilgængelige fra forsiden, og det påhængslede bajonetlåg beskytter produktet yderligere.

Særligt til energiforsyningen af kølecontainere tilbyder vi ud over forskellige DUO-vægstikdåser i 32 A og AMAXX® kombinationsstikdåser også følgende produkter: vores vægstikdåse 9562 og monteringsstikdåsen 2123A – alle til 32 A samt med forniklede kontakter, højvarmebestandige kontaktholdere og tidsbesparende skruekontakt-afslutningsteknik. Vægstikdåsen består af specialplast, der beskytter mod aggressive stoffer, og kabinetunderdelen kan drejes 180 grader. Monteringsstikdåsen har en lige stikretning og apparatstikket et beskyttende klaplåg.

Stikanordninger

AM-TOP® stikanordningerne fra MENNEKES i 16 til 32 A har et robust kabinet bestående af én del, forskruningen med tætning giver dig garanti for et sikkert greb, også når det er fugtigt og vådt, og med skruekontakt-afslutningsteknikken kan du installere produktet enkelt og tidsbesparende. AM-TOP® stik og koblinger opfylder tæthedsklasse IP 67 – perfekt beskyttelse mod støv og vand.

Vores PowerTOP® Xtra-stikanordninger hjælper dig med at distribuere strøm fleksibelt og sikkert på værfter: De har en ergonomisk kabinetform, grebszoner med nopper, en kabelforskruning med rillet gummi, en klaplågsåbningshjælp og glidelås – dermed ligger stikkene og koblingerne godt og sikkert i hånden, også når det er fugtigt og vådt, og de kan sættes i og tages ud igen igen.

Stikanordningerne består af robust, holdbart materiale og opfylder tæthedsklasserne IP 44, 54 eller 67. Dermed er de optimalt beskyttet mod støv og vand. PowerTOP® Xtra-koblingerne i 63 og 125 A er udstyret med højvarmebestandige kontaktholdere og eventuelt forniklede kontakter. Stikkene har ligeledes forniklede kontakter. De 5-polede stikanordninger i 16 og 32 A fås som variant PowerTOP® Xtra R med samme robuste udstyr. Dermed er produkterne mod aggressive stoffer. Overalt er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT®, der sparer kræfter, som standard integreret. Takket være intelligente tilslutningsteknikker kan du installere stikanordningerne enkelt og tidsbesparende med få værktøjer.

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: