Choose your country

MENNEKES

PowerTOP® Xtra og AM-TOP® - vores stik og forlængerled til datacentre

  • Ekstremt varmebestandig og holdbar
  • Fejlsikker strømforsyning hele vejen igennem
  • Kontakt med skrue
  • Kabelforskruning med tætning
  • Med trækaflastning og beskyttelse mod kabelknæk
  • Valgfri yderligere funktioner til ekstra stabil låsning

De alsidige spillere

Til datacentre tilbyder vi stik og forlængerled fra vores alsidige PowerTOP® Xtra-familie samt vores gennemprøvede AM-TOP®-stik og forlængerled. 63 A PowerTOP® Xtra-stik og -stikkontakterer udstyret med meget varmebestandige kontaktbærere og valgfrit med forniklede kontakter. De 5-polede stik og -stikkontakterer i 16 og 32 A fås som PowerTOP® Xtra R-varianter med de samme robuste egenskaber.

Vores AM-TOP®-stik og -stikkontakterer har et hus i ét stykke, mens PowerTOP® Xtra-huset har en robust gevindlås. Alle huse er lavet af plastik af høj kvalitet, kabelforskruningen til AM-TOP® er også lavet af plastik, og PowerTOP® Xtra har også en gummibelægning af høj kvalitet for at give et bedre greb. AM-TOP®-stik og -stikkontakterer opfylder beskyttelsesklasse IP67, og PowerTOP® Xtra-stik og -stikkontakterer opfylder beskyttelsesklasse IP54 eller IP67 (63 A) eller IP54 (16 og 32 A). Det giver dig ekstremt robuste og varmebestandige løsninger, som kan klare de permanente belastninger i et datacenter og fungere pålideligt i årevis.

Med PowerTOP® Xtra garanterer en gevindlås og en låseskinne på huset en ekstra stabil låsning af stik og kobling. AM-TOP®-stik og -forlængerled er udstyret med en kabelforskruning med tætning og en bajonetring (til IP67). Ringen forhindrer, at stikket trækkes ud ved et uheld - og garanterer dermed en ekstra sikker låsemekanisme og interferensfri strømforsyning. Begge løsninger har også beskyttelse mod kabelknæk. Takket være disse stærke funktioner er der altid garanti for en pålidelig, interferensfri strømforsyning til servere.

Alle PowerTOP® Xtra-forlængerled er udstyret med vores X-CONTACT®-kontaktbøsningsteknologi. Bøsningerne er slidsede i en X-form og er lavet af et elastisk materiale. I 63 A-koblingerne er de indvendige vægge i X-CONTACT®-mufferne også rillede. Kombinationen af slidsede muffer, elastisk materiale og indvendige riller sikrer, at stikket og koblingen er optimalt forbundet, når de parres.

X-CONTACT®-teknologien gør det særligt nemt at sætte stik i og tage stik ud af forlængerled - med op til 50 procent mindre indsats. Og takket være to smarte tilslutningsteknikker kan du installere vores stik nemt og hurtigt. AM-TOP®-stik og stikkontakter og PowerTOP® Xtra-stik og stikkontakter i 63 A fås med skruekontakttilslutningsteknik, mens PowerTOP® Xtra-løsningerne i 16 og 32 A fås med den specialudviklede ErgoCONTACT®-skruekontakttilslutningsteknik.

Stik og stikkontakter til datacentre

Vi tilbyder forskellige stik, forlængerled og stikkontakter til sikker og pålidelig strømfordeling i datacentre. Du kan finde de rigtige produktløsninger her på de tilsvarende produktsider:

Portefølje af stik og stikkontakter

Er du på udkig efter væg- og overflademonterede stikkontakter til datacentre?

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet