Choose your country

MENNEKES

Væg- og overflademonterede stikkontakter til datacentre

  • Ekstremt varmebestandig og holdbar
  • Fremstillet af plast i høj kvalitet
  • med vores X-CONTACT® kontaktbøsningsteknologi (til 63 A)
  • Valgfrie funktioner for ekstra sikkerhed

 

De professionelle kontaktpersoner

Ud over vores stikpropper og stikkontakter tilbyder vi forskellige væg- og overflademonterede stikkontakter i 16, 32 og 63 A, som er ideelle til de krævende forhold i datacentre. Husene er fremstillet af plast i høj kvalitet, og det hængslede dæksel på 63 A-stikkontakterne er besat og gummieret for at give et særligt godt greb.

Stikkontakterne opfylder beskyttelsesklasse IP44 eller 67. Disse robuste, varmebestandige og holdbare løsninger sikrer pålidelig strømforsyning i serverrum i mange år.
 
Ligesom vores PowerTOP® Xtra-koblinger er 63 A-stikdåserne til væg- og overflademontering udstyret med den smarte X-CONTACT®-kontaktbøsningsteknologi. Den garanterer, at stik, der sættes i stikkontakterne, forbindes stabilt med dem - så strømmen altid kan flyde sikkert og uden forstyrrelser. Vores løsninger, som opfylder beskyttelsesklasse IP67, er også udstyret med en bajonetring. Den forhindrer, at stikket ved et uheld trækkes ud af stikkontakten - og sikrer dermed også en sikker låsning og en jævn strømforsyning.

Stik og stikkontakter til datacentre

Vi tilbyder forskellige stik, forlængerled og stikkontakter til sikker og pålidelig strømfordeling i datacentre. Du kan finde de rigtige produktløsninger her på de tilsvarende produktsider:

Portefølje af stik og stikkontakter

Er du på udkig efter stik til datacentre?

Kontakt

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Kom i kontakt med os!

KontaktformularKontaktperson på stedet