Choose your country

MENNEKES

Stabil energidistribution til banegårde

  • Robust, langtidsholdbart materiale
  • Fast installerbare, mobile og fritstående produkter
  • Jernbane-elektranter kan bestykkes individuelt
  • Let isætning og udtagning af stikanordningerne takket være intelligent kontaktmuffe-teknologi
  • Beskyttet mod støv og vand
  • Efter ønske med specialplast (beskyttelse mod aggressive stoffer)
  • Specialløsninger til særlige behov

Tog kører ind og ud, tusinder af passagerer pendler mellem sporene, skiftesporene og signalerne stilles – og hele tiden høres meddelelser over højtalerne: På og ved banegårde er der ofte livligt. I baggrunden sørger en masse personale for, at det hele forløber glat. Deres arbejde afhænger i høj grad af en pålidelig energiforsyning. Vores robuste, sikre løsninger hjælper dig pålideligt ved dit arbejde på banegårdsområdet. Produkterne fungerer i al slags vejr. Vores produktsortiment til banegårde omfatter fastmonterede jernbane-elektranter, mobile elektranter, stikanordninger, og fritstående strømfordelere af massivt stålrør og rustfrit stål.

Jernbane-elektranter og stikanordninger til banegårde

Hvad enten det er på perronen, på istandsættelsesværksteder eller ved rengøringsanlæg: Der gælder en stram tidsplan for service-, vedligeholdelses- og rengøringsarbejde. Så meget desto vigtigere er det, at alle energifordelere fungerer perfekt. Til det formål tilbyder vi jernbane-elektranter, der kan bestykkes individuelt, fra AMAXX® produktfamilien til vægmontering – med forskellige kabinetmaterialer og specialplast, hvis det ønskes – mobile elektranter fra EverGUM® produktfamilien, lette stikanordninger fra vores PowerTOP® Xtra-familie fra 16 til 125 A og særlige højstrømsanordninger af aluminium fra 200 til 400 A.

Vores CombiTOWER® elektrant er den perfekte energifordeler til jernbaneområdet. Med denne elektrant får du alle nødvendige energitilslutninger til strøm og trykluft direkte på arbejdspladsen på rangeringsbanegårde eller vedligeholds- eller holdespor. CombiTOWER® fås med aflåselig dør, hvis det ønskes. Takket være en standard-låsecylinder kan du integrere tårnet optimalt i de eksisterende låseanlæg. Denne elektrant fås i tæthedsklasserne IP 44 og op til IP 67 i overensstemmelse med specifikationerne fra jernbaneoperatøren.

Specialløsning til skinneområdet på banegårde

Vi producerer også gerne særlige jernbane-elektranter til brug netop på jernbaneområdet. Disse specialproduktioner udvikles og konstrueres nøjagtigt ud fra dine individuelle behov med hensyn til dimensioner og bestykning. Forskellige trafikoperatører brugere allerede vores robuste, specialfremstillede jernbane-elektrant.

Fritstående strømfordelere til banegården

Der stilles meget høje krav til strømfordelere på banegårde: De skal være meget robuste og sikre for at modstå manipulationsforsøg fra tredjepart og hærværk. Hos os kan du få fritstående energipullerter af massivt stålrør – de leveres i forskellige størrelser og farver. Pullerterne kan også aflåses, når stikket er sat i, og er dermed altid sikret. Derudover tilbyder vi CombiTOWER® elektranter, der efter eget valg kan udstyres med aflåselig dør og dermed sikres.

Leder du efter en energifordeling til tunneller?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: