Choose your country

MENNEKES

Stabil elektronik og strømfordelere til tuneller

  • Robust, langtidsholdbart materiale
  • Hurtigt og sikkert monteret, betjent og vedligeholdt
  • Sparer plads og kan bestykkes individuelt
  • Sikker håndtering takket være intelligente features
  • Beskyttet mod støv og vand
  • Efter ønske med specialplast (beskyttelse mod aggressive stoffer)
  • Specialløsninger til særlige behov

Tog kører gennem tuneller med op til 300 km i timen. De anlæg, der anvendes her, skal derfor kunne klare et ekstremt og afvekslende aerodynamisk tryk – en enorm teknisk udfordring. En central del af ethvert tunnelanlæg er elektranter. Der stilles de højeste krav til dem i forhold til stabilitet og robusthed. Vores specialudviklede strømfordelere hjælper dig pålideligt ved krævende arbejde og indsatser i tuneller.

Elektranter til arbejde og brug i tunneller

I jernbane- og sporvognstuneller er der især brug for en infrastruktur, der fremmer sikkerhed og orientering. For at sikkerhedsbelysninger kan fungere upåklageligt, skal strøm fordeles intelligent i tunnelen. Og til vedligeholdsarbejde og redningsindsatser skal mandskabet altid have adgang til en pålidelig strømforsyning til tungt udstyr og lysteknik.

Her kommer vores intelligente elektranter ind i billedet med den optimale løsning: Produkterne fra AMAXX® familien er perfekt egnede til brug i jernbanetunneller med ekstreme trykforhold. De kan bestykkes individuelt med forskellige stikdåser og kontakter. Her kan du fleksibelt kombinere CEE- og SCHUKO® stikdåser samt fejlstrøms- og effektafbrydere alt efter dine behov. Ruder på enhederne sikrer ud over optimal beskyttelse også hurtigt overblik og adgang. Modulopbygningen af AMAXX® kabinettet garanterer dig et komfortabelt tilslutningsrum, også ved større ledningstværsnit. Takket være bæreskinnerne, der kan trækkes frem, og kabinetdækslet, der er hængslet på, er vores strømfordelere hurtigt monteret. De opfylder tæthedsklasse IP 67 og er dermed beskyttet mod støv og vand. 

Ved vores AMAXX® elektranten er de nødvendige tilladelser og godkendelser på pladsfra DB Netz AG Deutschland (i henhold til retningslinje 954.9107), ÖBB Österreich og SBB Schweiz. I f.eks. Gotthard-tunnellen har MENNEKES-elektranter ydet et pålideligt arbejde i årevis.

Og strømfordelerne fra EverGUM® produktfamilien hjælper dig ved arbejdet i sporvognstunneller. Disse produkter fås i to forskellige kabinetstørrelser. De fås i farverne signalgul og sort. 

Til sikkerhedsbelysningen af tunneller tilbyder vi desuden særlige AMAXX® strømfordelere – sikringskasser, der kan bestykkes individuelt, med robust kabinet. 

Elektranter af specialplast og til jernbaneområdet

Vores strømfordelere fås med forskellige robuste kabinetmaterialer. AMAXX® produkterne fås enten i højkvalitetsplast (til tunnelanlæg også halogenfri) eller specialplast. Specialplasten beskytter med sine gode mekaniske, termiske og elektriske egenskaber især mod kemikalier og andre aggressive stoffer som olier, brændstoffer og fortyndede syrer. Kabinetterne på EverGUM® produkterne består af en blanding af massiv gummi. Materialet har en god modstandsdygtighed mod gennemslag og krybestrøm. 

Ud over vores elektranter til tunneller tilbyder vi desuden elektranter til skinnerne i jævnstrømssporveje som specialløsning. For disse strømfordelere gælder der særlige krav. Vores elektranter til jernbaner kan bestykkes individuelt med forskellige stikdåser, stik og kontakter og fås i forskellige kabinetmaterialer. Desuden sørger særlige FI-sikkerhedsafbrydere for, at du er rigtig godt beskyttet under arbejdet.

Leder du efter en pålidelig energifordeling til banegårde?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: