Choose your country

MENNEKES

Intelligent energiforsyning til haller

  • Robust, langtidsholdbart materiale
  • Fast installerede og mobile produkter
  • Sparer plads og kan bestykkes individuelt
  • Hurtigt og sikkert monteret, betjent og vedligeholdt
  • Visuelt appellerende i forskellige farvevarianter

I messe- og kongreshaller skal forsyningen af strøm, data og vand være stabil og sikker. I den forbindelse kommer det an på robuste, kompakte, fleksible og visuelt appellerende energidistributører. Hos os finder du de rette stationære og mobile løsninger. De sikrer den nødvendige power til dit arrangement og gør det til en ægte publikumssucces:

Stationære løsninger

Fastmonterede, stationære løsninger danner grundlaget for en perfekt energiforsyning til arrangementer. Vi tilbyder energimålesystemer til overvågning af dit energiforbrug, AMAXX® kombinationsstikdåser i fire farvevarianter, indbyggede fordelere af rustfrit stål til strøm- og vandtilslutninger samt åbne eller aflåselige CombiTOWER®, der kan bestykkes individuelt med AMAXX® kombinationer:

Mobile løsninger

I alle kroge af en messe- eller kongreshal skal energien distribueres hurtigt og sikkert. Til opbygning, ombygning og nedtagning af udstillingsområder, til belysning af stande og til brugen af servere, ventilationsanlæg og generatorer er der brug for en stabil strømforsyning. Her er der hjælp at hente i vores fleksible, kompakte og lette mobile løsninger:

Du leder efter en strømforsyning til udendørs områder?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: