Choose your country

MENNEKES

Intelligent energidistribution til udendørs områder

  • Robust, langtidsholdbart materiale
  • Fast installerbare, mobile og fritstående produkter
  • Sparer plads og kan bestykkes individuelt
  • Beskyttet mod støv og vand
  • Kombinationer efter ønske med specialplast (beskyttelse mod aggressive stoffer)
  • Tilbehør til ekstra beskyttelse

På udendørs områder til messer og konferencer, ved store outdoor-events eller på stadioner og arenaer er robuste, sikre energidistributører særligt vigtige. De skal kunne klare regn, storm og kraftig sol lige så vel som aggressive stoffer. Desuden bør de være sikret mod uautoriseret adgang og vold. Vi har de rette stationære og mobile løsninger til dig: 

Stationære løsninger

På et udendørs område er der brug for forskellige energifordelere. Hos os finder du fritstående energipullerter, der kan aflåses, og støttesøjler, hvor fordelerkasserne kan monteres – fremstillet af massivt stålrør eller rustfrit stål. Til vægmontering tilbyder vi kombinationsstikdåser med et kabinetmateriale af særligt kunststof, der beskytter mod kemikalier og olier, samt EverGUM® kombinationsstikdåser med kabinetter af massiv gummi – de er særligt robuste mod slag og vold. Under "Tilbehør" finder du blandt andet vejrbeskyttelsestage af rustfrit stål til ekstra beskyttelse af kombinationsstikdåserne samt fastgørelsesmateriale til lysmaster.

Mobile løsninger

Praktiske, mobile løsninger sikrer, at du hurtigt og effektivt kan distribuere energi på store arealer. Vores EverBOX® Grip og EverGUM® produkter er kompakte og meget lette at bære takket være deres lave vægt. Vores AMAXX® messestandkombinationsstikdåser og vores andre mobile løsninger kan blandt andet suppleres med en energimåler:

Du leder efter en strømforsyning til haller?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: