Choose your country

MENNEKES

Kombinationsstikdåser i minedrift

  • Robust, langtidsholdbart materiale
  • Beskyttet mod støv og vand
  • Sparer plads og kan bestykkes individuelt
  • Hurtigt og sikkert monteret, betjent og vedligeholdt
  • Fast installerede og mobile produkter
  • Efter ønske med specialplast (beskyttelse mod aggressive stoffer)

På centrale steder i minedrift og stenbrud går behovene længere end et par vægstikdåser. Til disse knudepunkter tilbyder vi forskellige løsninger – fra kombinationsstikdåser over hængende strømfordelere til mobile, bærbare løsninger. 

Perfekt til vægmontering eller til hængende montering i loftet

Til vægmontering finder du hos os pladsbesparende kombinationsstikdåser fra AMAXX® produktfamilien, der kan bestykkes individuelt. De er kablet på forhånd, så de er klar til tilslutning, har et kabinet, der er hænglset på og åbnes i siden, og udendørsfastgøringen kræver kun få borehuller – dermed kan én person hurtigt montere denne løsning. Som standard får du AMAXX® af robust kunststof eller særligt kunststof, der beskytter særligt godt mod aggressive stoffer. AMAXX® kombinationsstikdåserne opfylder tæthedsklasserne IP 44 eller IP 67 og er dermed perfekt beskyttet mod støv og vand. 

Til særligt snævre områder har vi vores DELTA-BOX. De kompakte kombinationsstikdåser, der kan bestykkes individuelt, kan du hænge op i loftet over din arbejdsplads ved hjælp af den medfølgende bøjle. Produktet er lavet af kunststof i høj kvalitet og opfylder tæthedsklasserne IP 44, 67 eller 68.

Ekstrafleksibel med vores mobile fordelere

Igen og igen er der brug for løsninger til at nå hurtigt og fleksibelt ind i alle kroge af minegange og gruber. Vores mobile fordelere fra EverGUM® og EverBOX® produktfamilierne er meget pladsbesparende takket være den kompakte konstruktion, og med deres greb og lave vægt er de lette at gå rundt med. EverGUM® fås i robust massiv gummi med høj modstandsdygtighed mod gennemslag og krybestrøm (opfylder tæthedsklasse IP 44), EverBOX® af kunststof (opfylder tæthedsklasserne IP 44 eller IP 67). Begge produktmaterialer er meget slag- og stødfaste. 

EverBOX® produkterne byder på endnu flere ekstrafunktioner: De kan bestykkes fra 16 til 125 A, og her sørger kabinetrammen og grebene for ekstra beskyttelse af stikdåser og indbygningsenheder. Sikringerne under de transparente betjeningsklapper er godt synlige og meget enkle at betjene.

Leder du efter stikanordninger til minedrift?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: