Choose your country

MENNEKES

Stikanordninger til minedrift

  • Robust, langtidsholdbart materiale til ekstreme betingelser
  • Beskyttet mod støv, vand og aggressive stoffer
  • Hurtigt og sikkert monteret, betjent og vedligeholdt
  • Let isætning og udtagning af stikanordningerne takket være intelligent kontaktmuffe-teknologi
  • Mekanisk låste vægstikdåser til ekstra beskyttelse

I miner, stenbrud og gruber er der brug for en masse udstyr. For at sikre en glat og omkostningseffektiv drift skal maskiner, pumper og generatorer, knuseværker og filtre, fordelerkasser og transportbånd forsynes konstant og pålideligt med energi. Her kommer vores løsninger ind i billedet:

Enkel, sikker betjening og vedligeholdelse

Takket være intelligente features kan vores produkter let og sikkert monteres, betjenes og vedligeholdes: Vores PowerTOP® Xtra-stikanordninger i 63 og 125 A har grebszoner med nopper, en kabelforskruning med rillet gummi, rammeklemmer og en klaplågsåbningshjælp. Dermed ligger de perfekt og skridsikkert i hånden, også når det er fugtigt og vådt. Stikkene og koblingerne har desuden en drejelås mellem frontdelen og hætten – dermed kan du låse dem stabilt og hurtigt uden skruer. Derudover har de tætninger støbt på i koblingsdækslet og stikfrontdelen – og dermed kan de ikke gå tabt.

Ved vores vægstikdåser DUO er alle kontaktskruer tilgængelige forfra – praktisk. Stikdåserne er låst mekanisk og kan kun sættes i eller trækkes ud, når de er slukket. De kan sikres yderligere med en hængelås. Under åbningen fikserer en holdetap bajonetringen og sørger dermed for en stort set automatisk lukning.

Takket være de intelligente skuekontakt-tilslutningsteknikker kan du installere stikanordningerne og vægstikdåserne enkelt og tidsbesparende med få værktøjer. Vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT®​​​​​​​ er integreret i PowerTOP® Xtra-stikanordningerne og i vægstikdåserne DUO i 63 og 125 A. Dermed er isætningen og udtrækningen også meget let ved høje strømstyrker – du skal bruge op til 50 procent færre kræfter!

Vores stikanordninger og vægstikdåser består af robust, holdbart materiale og opfylder tæthedsklasserne IP 44 eller 67. Dermed er de optimalt beskyttet mod støv og vand og kan bruges gennem mange år. 

PowerTOP® Xtra-stikanordningerne og vores apparatstik i 63 og 125 A er udstyret med højvarmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter. Dermed er de beskyttet mod aggressive stoffer og høj luftfugtighed. Til mærkestrøm på 160 til 600 A tilbyder vi dig vores særlige højstrømsstikanordninger. Her er kontakterne forsølvet. Det forbedrer ikke alene den elektriske ledeevne – det sikrer også maksimal korrosionsbeskyttelse. Det robuste aluminiumhus klarer belastninger på op til et ton. Højstrømsstikanordningerne, 500 til 600 A, fungerer pålideligt ved temperaturer på -40 til 80 grader; alle andre højstrømsstikanordninger fungerer ved temperaturer på -40 til 100 grader, PowerTOP® Xtra-stikanordningerne ved temperaturer på -25 til 40 grader.

Vores vægstikdåser DUO fås af højkvalitetsplast med skummede kabinettætninger eller med særligt kunststof. Sidstnævnte beskytter ekstragodt mod kemikalier, olier og lignende stoffer. Varianten med særligt kunststof er desuden udstyret med højvarmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter.

Leder du efter kombinationsstikdåser til minedrift?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: