Choose your country

MENNEKES

Stabil strømforsyning i havne

  • Robust, langtidsholdbart materiale til ekstreme betingelser
  • Stikdåsekombinationer kan bestykkes individuelt
  • Hurtigt og sikkert monteret, betjent og vedligeholdt
  • Fast installerede og mobile produkter
  • Beskyttet mod støv og vand
  • Kombinationsstikdåser og stikdåser efter ønske af specialplast (f.eks. beskyttelse mod saltholdigt havvand)
  • kan let sættes i og trækkes ud – takket være den intelligente kontaktmuffe-teknologi til stik og koblinger (16 - 125 A) og stikdåser (63 - 125 A)
  • Specialløsninger til særlige behov

Skibe lægger til og fra, containere og varer læsses, og en masse personale er i gang: I havne med container- og personskibsfart er der altid gang i den. Med vores løsninger kan du sikre energiforsyningen til både containerterminaler og -skibe samt store personskibe, yachter og både.

Kombinationsstikdåser til havne

Vores AMAXX® kombinationsstikdåser til vægmontering og vores CombiTOWER® , der er bestykket med AMAXX® , er pladsbesparende og kan bestykkes individuelt – perfekt til brug på mange steder i havne og til strømforsyning af kølecontainere og containerkraner. Takket være intelligente features kan vores kombinationsstikdåser hurtigt monteres af én person. Som standard får du AMAXX® af robust kunststof eller på anmodning specialplast, der beskytter særligt godt mod aggressive stoffer som f.eks. havvand. Bombinationsstikdåserne opfylder tæthedsklasserne IP 44 eller IP 67 og er dermed perfekt beskyttet mod støv og vand.

Skiber og færger, der ligger i havnen, kan forsynes med strøm på forskellige måder – via aggregater om bord og ved hjælp af strømtilslutninger på land. Som specialproduktion udvikler vi gerne robuste landstrømtilslutningskonstruktioner til dig – i overensstemmelse med den standard, der gælder for havne, DIN VDE 0100-709 del 7-709. Konstruktionerne bygges sådan, at de modstår havvand og kraftig vind. Dermed får dine skibe og færger også den rette power ved længere liggetider.

 

Stikdåser og stikanordninger til havne

MENNEKS' sortiment af vægstikdåser til havne indeholder klassiske vægstikdåser og vores DUO-vægstikdåser, der kan frakobles og låses mekanisk. Ved produkterne er alle kontaktskruer tilgængelige forfra – praktisk. Hvis det ønskes, er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT® integreret ved 63 og 125 A-vægstikdåserne. Dermed er isætningen og udtrækningen også meget let ved høje strømstyrker – du skal bruge op til 50 procent færre kræfter. Stikdåserne består af højkvalitetsplast. Produkterne kan også bestilles med specialplast, med højvarmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter.

Vores AM-TOP® stikanordninger i 32 A er især ideelle til at forsyne kølecontainere med strøm. Vores PowerTOP® Xtra-stikanordninger forsyner eksempelvis containerkraner med den passende power. AM-TOP® stikanordninger har et robust kabinet bestående af én del, forskruningen med tætning giver dig garanti for et sikkert greb, også når det er fugtigt og vådt, og med skruekontakt-afslutningsteknikken kan du installere produktet enkelt og tidsbesparende. AM-TOP® stik og koblinger opfylder tæthedsklasse IP 67 – perfekt beskyttelse mod støv og vand.

PowerTOP® Xtra-stikanordninger har en ergonomisk kabinetform, grebszoner med nopper, en kabelforskruning med rillet gummi, en klaplågsåbningshjælp og glidelås – dermed ligger stikkene og koblingerne godt og sikkert i hånden, også når det er fugtigt og vådt, og de kan sættes i og tages ud igen igen. PowerTOP® Xtra-stikanordningerne består af robust, holdbart materiale og opfylder tæthedsklasserne IP 44, 54 eller 67. Dermed er de optimalt beskyttet mod støv og vand. PowerTOP® Xtra-koblingerne i 63 og 125 A er udstyret med højvarmebestandige kontaktholdere og eventuelt forniklede kontakter. Stikkene har ligeledes forniklede kontakter. De 5-polede stikanordninger i 16 og 32 A fås som variant PowerTOP® Xtra R med samme robuste udstyr. Dermed er produkterne mod aggressive stoffer. Overalt er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT®, der sparer kræfter, som standard integreret. Takket være intelligente tilslutningsteknikker kan du installere stikanordningerne enkelt og tidsbesparende med få værktøjer.

Leder du efter energidistribution til værfter eller skibe?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: