Choose your country

MENNEKES

Stabil strømforsyning til værfter

  • Robust, langtidsholdbart materiale til ekstreme betingelser
  • Fordelere og stikdåsekombinationer kan bestykkes individuelt
  • Hurtigt og sikkert monteret, betjent og vedligeholdt
  • Fast installerede og mobile produkter
  • Beskyttet mod støv og vand
  • Kombinationsstikdåser og stikdåser efter ønske af specialplast (f.eks. beskyttelse mod saltholdigt havvand)
  • kan let sættes i og trækkes ud – takket være den intelligente kontaktmuffe-teknologi til stik og koblinger (16 - 125 A) og stikdåser (63 - 125 A)
  • Specialløsninger til særlige behov

Svejsning, skruning, vinkelslibning, boring og savning: At bygge eller reparere skibe og yachter er krævende og kræver mange arbejdstrin. I værftshaller og ved dokker skal mange eksperter arbejde tæt sammen, både over store afstande og på trang plads. Alle greb skal sidde præcist, og maskiner og materiale skal betjenes og bevæges sikkert. Det kræver energi – nogle gange mobil, andre gange stationær, altid sikkert og pålideligt. Uanset om du er produktions-, vedligeholdsleder eller planlægger: Hos os finder du den rigtige løsning til dit behov.

Kombinationsstikdåser til værfter og skibsbyggeri

Vores AMAXX® kombinationsstikdåser til vægmontering kan bestykkes pladsbesparende og individuelt – og kan dermed anvendes på mange steder i værfthallen. Takket være intelligente features kan de hurtigt monteres af én person. Som standard får du AMAXX® af robust kunststof eller på anmodning specialplast, der beskytter særligt godt mod aggressive stoffer som f.eks. havvand. Kombinationsstikdåserne opfylder tæthedsklasserne IP 44 eller IP 67 og er dermed perfekt beskyttet mod støv og vand.

Vores mobile fordelere fra produktfamilierne EverBOX®, EverGUM® og AMAXX® er takket være deres kompakte konstruktion, praktiske greb og lave vægt meget pladsbesparende og lette at være og stable. Specifikt vores EverBOX® Grip opstod oprindeligt efter anmodning og ønske fra en kunde fra skibsbyggeri, og den er siden blevet til serieproduktion. EverGUM® fås i robust massiv gummi, EverBOX® og AMAXX® i plast. Begge produktmaterialer er meget slagfaste og brudsikre. EverGUM® opfylder tæthedsklasse IP 44, EverBOX® og AMAXX® tæthedsklasserne IP 44 eller IP 67 – perfekt beskyttelse mod støv og vand.

EverBOX® produkterne byder på endnu flere funktioner: De kan bestykkes fra 16 til 125 A, og her sørger kabinetrammen og grebene for ekstra beskyttelse af stikdåser og indbygningsenheder. Sikringerne under de transparente betjeningsklapper er godt synlige og meget enkle at betjene.

Efter ønsker laver vi også gerne specialløsninger til dig – såsom vores revisionsvogn. De anvendes f.eks. af Meyer Werft-koncernen. Produktet kan transporteres med kran og kan flyttes ved hjælp af hjulene. Det indeholder et robust stålstel, kan bestykkes individuelt med diverse stikdåser, har en hovedafbryder, en holder til forsyningsledningen og øjer til krantransport.

Stikkontakter til værfter og skibsbyggeri

Vores sortiment af vægstikdåser til værfter og skibsbyggeri indeholder klassiske vægstikdåser, vægstikdåser der er sikret med sikkerhedssokkel eller effektafbryder, og vores DUO-vægstikdåser, der kan frakobles og låses mekanisk. Ved produkterne er alle kontaktskruer tilgængelige forfra – praktisk. Hvis det ønskes, er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT® integreret. Dermed er isætningen og udtrækningen også meget let ved høje strømstyrker – du skal bruge op til 50 procent færre kræfter. Stikdåserne består af højkvalitetsplast. Produkterne kan også bestilles med specialplast, med højvarmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter.

Efter ønske udvikler og producerer vi også gerne individuelle specialløsninger til dig – såsom vores særlige vægkombinationer til forskellige anvendelsesområder. Disse produkter er opbygget i moduler efter dine behov, og kan f.eks. bestykkes med diverse omskiftere og tilslutninger.

Stikanordninger til værfter og skibsbyggeri

Vores PowerTOP® Xtra-stikanordninger hjælper dig med at distribuere strøm fleksibelt og sikkert på værfter: De har en ergonomisk kabinetform, grebszoner med nopper, en kabelforskruning med rillet gummi, en klaplågsåbningshjælp og glidelås – dermed ligger stikkene og koblingerne godt og sikkert i hånden, også når det er fugtigt og vådt, og de kan sættes i og tages ud igen igen.

Stikanordningerne består af robust, holdbart materiale og opfylder tæthedsklasserne IP 44, 54 eller 67. Dermed er de optimalt beskyttet mod støv og vand. PowerTOP® Xtra-koblingerne i 63 og 125 A er udstyret med højvarmebestandige kontaktholdere og eventuelt forniklede kontakter. Stikkene har ligeledes forniklede kontakter. De 5-polede stikanordninger i 16 og 32 A fås som variant PowerTOP® Xtra R med samme robuste udstyr. Dermed er produkterne mod aggressive stoffer. Overalt er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT®, der sparer kræfter, som standard integreret. Takket være intelligente tilslutningsteknikker kan du installere stikanordningerne enkelt og tidsbesparende med få værktøjer.

 

Leder du efter energidistribution til havne eller skibe?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: