Choose your country

MENNEKES

STABIL STRØMFORSYNING PÅ SKIBET

  • Robust, langtidsholdbart materiale til ekstreme betingelser
  • Stikdåsekombinationer kan bestykkes individuelt
  • Hurtigt og sikkert monteret, betjent og vedligeholdt
  • Beskyttet mod støv og vand
  • Vægstikdåser SCHUKO® trykvandtætte
  • Kombinationsstikdåser og stikdåser efter ønske af specialplast (f.eks. beskyttelse mod saltholdigt havvand)
  • kan let sættes i og trækkes ud – takket være den intelligente kontaktmuffe-teknologi til stik og koblinger (16 - 125 A) og stikdåser (63 - 125 A)
  • Særlige produkter til kølecontainere

Klart skib til din energidistribution: Hos os får du ikke alene stationære og mobile løsninger til værfter og havne, men også direkte til slutproduktet, skibet. Især funktionsområderne på et container- eller personskib skal forsynes gnidningsfrit med energi under driften – hvad enten der er tale om teknik- og maskinrum, kølecontainere og lagerområder eller kabyssen.

Kombinationsstikdåser til skibe

Vores AMAXX® kombinationsstikdåser til vægmontering kan bestykkes pladsbesparende og individuelt – ideelt til forskellige funktionsområder på skibe. Takket være intelligente features kan de hurtigt monteres af én person. Som standard får du AMAXX® af robust kunststof, efter ønske af særligt kunststof, der beskytter særligt godt mod aggressive stoffer. Bombinationsstikdåserne opfylder tæthedsklasserne IP 44 eller IP 67 og er dermed perfekt beskyttet mod støv og vand.

Stikdåser og stikanordninger til skibe og kølecontainere

Ved vores vægstikdåser DUO, der kan frakobles og låses mekanisk, er alle kontaktskruer tilgængelige forfra – praktisk. Hvis det ønskes, er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT® integreret ved 63 og 125 A-vægstikdåserne. Dermed er isætningen og udtrækningen også meget let ved høje strømstyrker – du skal bruge op til 50 procent færre kræfter. Stikdåserne består af højkvalitetsplast. DUO-produkterne kan også bestilles med specialplast, med højvarmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter.

Særligt til energiforsyningen af kølecontainere tilbyder vi ud over forskellige DUO-vægstikdåser i 32 A og AMAXX® kombinationsstikdåser også følgende produkter: vores vægstikdåse 9562 og monteringsstikdåsen 2123A – alle til 32 A samt med forniklede kontakter, højvarmebestandige kontaktholdere og tidsbesparende skruekontakt-afslutningsteknik. Vægstikdåsen består af specialplast, der beskytter mod aggressive stoffer, og kabinetunderdelen kan drejes 180 grader. Monteringsstikdåsen har en lige stikretning og apparatstikket et beskyttende klaplåg.

Vores AM-TOP® stikanordninger i 32 A er især ideelle til at forsyne kølecontainere med strøm. Produkterne har et robust kabinet bestående af én del, forskruningen med tætning giver dig garanti for et sikkert greb, også når det er fugtigt og vådt, og med skruekontakt-afslutningsteknikken kan du installere AM-TOP® enkelt og tidsbesparende. Stikkene og koblingerne opfylder tæthedsklasse IP 67 – perfekt beskyttelse mod støv og vand.

Vores PowerTOP® Xtra-stikanordninger er ideelle til fleksibel strømforsyning på skibe: Stik og koblinger har en ergonomisk kabinetform, grebszoner med nopper, en kabelforskruning med rillet gummi, en klaplågsåbningshjælp og glidelås – dermed ligger stikkene og koblingerne godt og sikkert i hånden, også når det er fugtigt og vådt, og de kan sættes i og tages ud igen igen.

Stikanordningerne består af robust, holdbart materiale og opfylder tæthedsklasserne IP 44, 54 eller 67. Dermed er de optimalt beskyttet mod støv og vand. PowerTOP® Xtra-koblingerne i 63 og 125 A er udstyret med højvarmebestandige kontaktholdere og eventuelt forniklede kontakter. Stikkene har ligeledes forniklede kontakter. De 5-polede stikanordninger i 16 og 32 A fås som variant PowerTOP® Xtra R med samme robuste udstyr. Dermed er produkterne mod aggressive stoffer. Overalt er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT®, der sparer kræfter, som standard integreret. Takket være intelligente tilslutningsteknikker kan du installere stikanordningerne enkelt og tidsbesparende med få værktøjer.

Leder du efter energidistribution til værfter eller havne?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: