Choose your country

MENNEKES

Stabil strømforsyning på skibet

  • Robust, langtidsholdbart materiale til ekstreme betingelser
  • Stikdåsekombinationer kan bestykkes individuelt
  • Hurtigt og sikkert monteret, betjent og vedligeholdt
  • Beskyttet mod støv og vand
  • Vægstikdåser SCHUKO® spuletætte
  • Kombinationsstikdåser og stikdåser efter ønske af specialplast (f.eks. beskyttelse mod saltholdigt havvand)
  • Stik kan let sættes i og trækkes ud – takket være den intelligente kontaktmuffe-teknologi for stik/koblinger (16 - 125 A) og stikdåser (63 - 125 A)
  • Særlig produkt-serie til kølecontainere

Klart skib til din energidistribution: Hos os får du ikke alene stationære og mobile løsninger til værfter og havne, men også direkte til slutproduktet, skibet. Især funktionsområderne på et container- eller personskib skal forsynes gnidningsfrit med energi under driften – hvad enten der er tale om teknik- og maskinrum, kølecontainere og lagerområder eller kabyssen.

Kombinationsstikdåser til skibe

Vores AMAXX® kombinationsstikdåser til vægmontering kan bestykkes pladsbesparende og individuelt – ideelt til forskellige funktionsområder på skibe. Takket være intelligente features kan de hurtigt monteres af én person. Som standard får du AMAXX® af robust kunststof, efter ønske af særligt kunststof, der beskytter særligt godt mod aggressive stoffer. Kombinationsstikdåserne opfylder tæthedsklasse IP 44 eller IP 67 og er perfekt beskyttet mod både støv og vand.

Stikdåser og stikanordninger til skibe og kølecontainere

Vægstikdåser i DUO-serien kan frakobles og låses mekanisk og har alle kontaktskruer tilgængelige forfra – meget praktisk! Som ekstra feature kan vores intelligente kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT® integreres ved 63 A og 125 A vægstikdåserne. Dette hjælper ved isætningen og udtrækningen selv ved højere strømstyrker, da du skal bruge op mod 50 procent færre fysiske kræfter. Stikdåserne består af højkvalitetsplast. DUO-produkterne kan også bestilles med specialplast, med højvarmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter.

Særligt til energiforsyningen af kølecontainere tilbyder vi ud over forskellige DUO-vægstikdåser i 32 A og AMAXX® kombinationsstikdåser også følgende produkter: vores vægstikdåse 9562 og monteringsstikdåsen 2123A – alle til 32 A samt med forniklede kontakter, højvarmebestandige kontaktholdere og tidsbesparende skruekontakt-teknik. Vægstikdåsen består af specialplast, der beskytter mod aggressive stoffer, og kabinetunderdelen kan drejes 180 grader. Monteringsstikdåsen har en lige stikretning og apparatstikket et beskyttende klaplåg.

Vores AM-TOP® stikanordninger i 32 A er især ideelle til at forsyne kølecontainere med strøm. Produkterne har et robust kabinet bestående af én del, vores forskruning med tætning giver dig garanti for et sikkert greb om kablet, også når det er fugtigt og vådt, og med skruekontakt-teknikken kan du installere AM-TOP® enkelt og tidsbesparende. Stikkene og koblingerne opfylder tæthedsklasse IP 67 – perfekt beskyttelse mod både støv og vand.

Vores PowerTOP® Xtra-stik er ideelle til fleksibel strømforsyning på skibe: Stik og koblinger har en ergonomisk kabinetform, grebszoner med skridsikker nubret overflade, en kabelforskruning med rillet gummi for tæt lukning, en klaplågsåbningshjælp og glidelås – dermed ligger stikkene og koblingerne godt og sikkert i hånden, også når det er fugtigt og vådt, og de kan tåle at sættes i og tages ud igen og igen.

Stikanordningerne består af robust, holdbart materiale og opfylder tæthedsklasserne IP 44, 54 eller 67. Dermed er de optimalt beskyttet mod støv og vand. PowerTOP® Xtra-koblingerne i 63 og 125 A er udstyret med højvarmebestandige kontaktholdere og eventuelt forniklede kontakter. Stikkene har ligeledes forniklede kontakter. De 5-polede stikanordninger i 16 og 32 A fås som variant PowerTOP® Xtra R med samme robuste udstyr som sikrer at produkterne er beskyttet mod aggressive stoffer. Overalt er vores kontaktmuffe-teknologi X-CONTACT®, der sparer kræfter, som standard integreret. Takket være intelligente tilslutningsteknikker kan du installere stikanordningerne enkelt og tidsbesparende med få værktøjer.

Containerstik med pe-omformer

Under rutineinspektioner inden afsending er der ofte brug for at udskifte containerstik, da de ikke længere er i overensstemmelse med reguleringerne. Dette tager ofte lang tid. Jordkontakten er blevet fjernet, for at stikket kan anvendes i stikkontakter med 4 ben med en anden klokkeposition. Det betyder, at en tredjedel af alle containerstik ender i skraldespanden, da ukorrekt tilslutning uden jordkontakten kan medføre komponentoverbelastning. Dermed er en sikker strømforbindelse til containerne ikke længere garanteret.

Vi tilbyder passende CEE-stik med en pe-omformer, som du kan bruge sikkert og permanent til dine containere. Disse stik passer i alle stikkontakter med 4 ben – 3h eller 6h. Klokkepositionen iht. IEC 60309 kan let tilpasses til en af de to indstillinger med en skruetrækker. Dette sparer tid og kræfter i dagligdagens brug.

Vores containerstik med pe-omformer har samme hus som vores standardstik. Det er lavet af højkvalitetsplast af den velkendte MENNEKES kvalitet – fremstillet i Tyskland og testet i praksis verden over gennem mange år. Dette sikrer dig robuste og slidstærke stik, der er ideelt designet til brug i containerhavne og på skibe.

Leder du efter energidistribution til værfter eller havne?

Har du spørgsmål til vores løsninger og produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os: